Medlemsmøte om Kystkultur,Medlemskvelden 9. februar hadde «kystkultur» som tema. Målsettingen med møtet var å sette fokus på hva Loggen Kystlag er og bør være opptatte av som del av den nasjonale organisasjonen Forbundet Kysten.

Forbundet Kysten har som formål «i samarbeid med andre kulturverninteresser å styrke vår identitet som kystfolk» og jobber utfra «vern gjennom bruk».

Det ble vist to presentasjoner – «Refleksjoner omkring maritimt kulturminnevern og kystkultur» (Forbundet Kysten) og Kystlag og Kystkultursenter – formidling ...


hele


publisert av paulsverre 16.02.17 10:31Kramboden er åpen hver søndag 12-15Velkommen til Kystkultursenteret ved kanalen.
Søndag 8 Januar 2017 starter vi igjen å ha åpen krambod.
Krambua kafe vil være åpen hver søndag fra kl. 12 til 15
Her kan dere få kjøpt kaffe og vafler m.m. til en rimelig pris.
Vår aktive håndverksgruppe har også mange fine ting for salg i Krambua.
Vi fyrer i peisen og byr pi en hyggelig stund i et herlig maritimt miljø.
Velkommen skal dere være !


publisert av paulsverre 03.01.17 20:17Matentusiastene samlesNå har entusiastene som har drevet med Kramboden og Tradisjonsmatgruppen besluttet å slå seg sammen til en ny gruppe. Den nye gruppen skal hete Kramgod Mat! Vi håper at denne nye gruppen skal videreutvikle de vellykkede tradisjonene og samlingene vi har hatt. Vi søker også flere medlemmer til denne nye gruppa så ta kontakt Lisa Antonsen (93297067 eller lisa.antonsen@hotmail.com) hvis du er interessert, eller møt opp på tirsdagsdugnadene og gi deg til kjenne .


publisert av paulsverre 13.09.16 16:41Krambukafeen er åpen på søndager fra 12 til 15.Besøk vår koselige kafé på turen rundt Kanalen.
Hver søndag har vi åpent.  
Hyggelig stemning i unike tømmerlokaler i gamle, ærverdige Riggerloftet på Kystkultursenteret. 
Kaffe, vafler mm og bål på peisen.
Kaldnesrommer er åpent.


publisert av paulsverre 31.08.16 19:22Påmelding til dugnads-middagVi fortsetter tradisjonen med å tilby middag til de som deltar på tirsdagsdugnadene. Middagen koster kr 60 og betales i kontanter under middagen. Middagen serveres kl 17 på Ladestasjonen.
En stor takk til Ingrid som har administrert middagspåmelding. Nå skal vi prøve ut et nytt system der vi benytter utleietelefonen 93290232. Vi har en liste over personer og telefonnr som vi sender en sms påminnelse til hver uke. Man kan selvsagt velge å ikke stå på listen. 
Dersom ...

hele


publisert av paulsverre 23.08.15 18:41
EMNEORD


SISTE NYHETER


SISTE KOMMENTARER


KATEGORIERARKIV