Formann Arne Steinsbø får Tønsberg Blads juleglede

Arne liker å slå et slag for kystlaget: – Dette gir meg så veldig mye

Foto: Kirvil Håberg

Arne Steinsbø vil gjerne dele Tønsbergs Blads Juleglede med alle de andre «flotte folkene» i Loggen Kystlag.

Arne Steinsbøs innsats som leder av Loggen Kystlag, har blitt satt såpas stor pris på, at det nå vanker en Tønsbergs Blads Juleglede på ham.

Det kystlag-medlem Åse Camilla Krager som har foreslått Julegleden til Steinsbø. I sin begrunnelse skriver hun:

 Jeg vil gjerne at det gjøres stas på lederen vår, Arne Steinsbø. Han jobber sent og tidlig for kystlaget og har alltid en hyggelig bemerkning. Han er en mann som vet mye og kan mye og har full oversikt over alt som skjer i kystlaget.

Til oss alle

Det var da voldsomt, er den umiddelbare kommentaren til Steinsbø over å skulle motta Tønsbergs Blads Juleglede.

Men dette er en blomst til oss alle. Dette er noe alle de flotte folkene her også har gjort seg fortjent til, understreker han.

Steinsbø forteller at selv om han har bodd i Tønsberg i 32 år, så befant det sosiale miljøet hans seg stort sett i Oslo, i forbindelse med jobben han hadde der.

Men da jeg ble pensjonist fant jeg ut at jeg måtte forsøke å skaffe meg et slikt miljø her også. Mer eller mindre tilfeldig egentlig, havnet jeg i kystlaget. Og her har jeg blitt.

Fått til mye flott

I om lag elleve år har han vært medlem i Loggen i Kystlag. De siste seks av dem som leder.

Det er en fantastisk gjeng som er med her. Flotte folk alle sammen. Folk trives og kommer igjen. Det hadde de ikke gjort om ikke miljøet og samholdet hadde vært bra, poengterer han.

Steinsbø opplyser at Loggen Kystlag i dag har 350 medlemmer, hvor av om lag 70 av dem betegnes som «veldig aktive».

Vi har fått til veldig mye flott her gjennom årene. Det pågående prosjektet med gjenskapingen av Reperbanen kommer til å bli helt fantastisk. Vi går i gang med reising av selve bygget nå, straks snøen går, forteller han.

GODT MILJØ: Arne Steinsbø har vært leder i Loggen kystlag de siste seks årene. Bak ham titter Kystlag-medlemmene Bård Røren, Axel Sundsvald, Anders Karlsen fram. Foto: Kirvil Håberg

Fantastisk givende

Midt opp i det hele har Steinsbø et aldri så lite personlig «hjertebarn»,

Det er et samarbeidsprosjekt med NAV her i Færder som handler om ungdom og utenforskap. Ungdom trenger å bli sett, de trenger å bli hørt og de trenger bli respektert og å få positive opplevelser. Her gir vi noen av dem et tilbud og en møteplass. Akkurat dette synes jeg det er helt fantastisk givende å få være med på, sier han.

Kystlaget er åpent for alle. Men ifølge Steiinsbø er det to kriterier som hell kan være på plass først.

– Du bør like kaffe. Dessuten bør du like å fortelle en skrøne eller to, sier han med et smil.

Fra TB med tillatelse

Legg igjen en kommentar