Loggens Skoleregatta

Den første Loggens skoleregatta ble gjennomført 15. juni 2022. 

Loggen Kystlag Tønsberg har i samarbeid med de fire videregående skoler i distriktet (Færder, Greveskogen, Nøtterøy og Re) og Tønsberg Roklubb arrangert roregatta i Kanalen, der roerne brukte de fire prammene bygget på Tønsberg Kystkultursenter. Båtene er finansiert av Sparebankstiftelsen Nøtterøy Tønsberg og gitt til skolene. Tønsberg Roklubb sto for det regattatekniske og bemannet startbåt.

Roregattaen markerte årets skoleavslutning og fant sted i strålende vær og med mange tilskuere langs hele fundamentet/kaia til Reperbanen som nå skal oppføres.

Det ble rodd om fem premier: Beste jentelag, guttelag, blandet lag, lærerlag og beste skole sammenlagt. Beste jentelag ble Nøtterøy videregående skole, mens Færder stakk av med seier i de tre øvrige klasser og ble derfor også beste skole sammenlagt. 

Vandrepremiene, i form av åreblad, er laget av Loggen Kystlag Tønsberg.

Legg igjen en kommentar