Heder til Britt

Leder for julemarkedet Britt Bjørndal.
Årets julemarked nærmer seg, og på kystkultursenteret i Tønsberg er Britt Bjørndal i full sving med å få allting klart.
Det er sjette gang i år at julemarkedet arrangeres, og Britt forteller villig om begynnelsen:
«Da vi arrangerte kystkulturdager her i 2014, likte utstillerne seg så godt at de gjerne ville komme tilbake. Ideen om et julemarked ble tent, og samme år så det første dagens lys.»
Nettopp kystkulturdager var det som fikk Britt interessert i kystkultur for første gang, og i 1999 begynte hun å jobbe her under kystkulturdagene. Siden ble hun med i Riggerloftets venner, og en lang periode var hun medlem i kystkultursenterets styre. Hun var også leder av styret noen år.
Men tilbake til julemarkedene. Det som gjør at de er verdt å arrangere år etter år, er at de er så hyggelige, sier Britt. Målet er å være en miljøfaktor i nærmiljøet. Julemarkedene skaper dessuten aktivitet i gruppene på kystkultursenteret, og f.eks. både krambodgruppa og håndverksgruppa jobber hele høsten med ting de skal selge på julemarkedet. Møbel/taugruppa lager også ting som skal selges på julemarkedet.
Julemarkedet tilbyr også underholdning. Lørdag 7. desember kl 13.00 skal shantykoret delta med sine sanger, og kl 13.30 er det underholdning for barna. Da kommer julepiratene og Frode Fiskeslo og gjør ablegøyer. Søndag 8. desember kl 13.00 spiller Ankerdrammen opp.
Britt Bjørndal vil gjerne takke alle som er med og samarbeider på selve julemarkedet: «Uten alle de smilende, velvillige og dyktige medarbeiderne hadde dette vært mye mindre verdt!»
Så lørdag 7. og søndag 8. desember er det klart for julemarked på Tønsberg kystkultursenter igjen.

 

Britt Bjørndal er leder for kystkultursenterets julemarkeder: «Uten alle de smilende, velvillige og dyktige medarbeiderne hadde dette vært mye mindre verdt!»

Legg igjen en kommentar